SKANDAL BAR

První opravdový koktejlový bar v Uherském Hradišti
... a od února 2016 nekuřácký ...

První skandální koktejly jste si mohli dát už ve Skandal stanu, který napájel osazenstvo Letní filmové školy 2008. Zdá se, že vám chutnalo a proto se stan začal postupně měnit v opravdový bar...

Skandal Bar vznikl prostě proto, že jsem chtěl mít vlastní bar a po získaných zkušenostech jsem měl přesnou představu, jak má vypadat ten můj.

                                 Pavel F. Vaďura

V místě, kam si nyní chodíte na koktejly, byla kdysi cukrárna. Taky se tady prodávaly krby. Pak chvilku nic... A pak vypuknul Skandál!

Naše Grand opening se konalo 13. února 2009. Od té doby jste se již mohli účastnit celé řady akcí a tématickýh večerů,které pro Vás připravujeme.

Grand Opening 2009

Za barovou deskou Skandal baru hostovali např. Alex Mikšovic, Martin Lubloň Tomášek, Kateřina Kluchová, Jakub "maliňák" Ondříček nebo Michal Křižka. Mohli jste s námi oslavit Světový den koktejlu, který se koná vždy 13. května. Proč? Právě toho dne roku 1806 byl v časopise The Balance & Columbian Repository poprvé definován koktejl. Naši předkové jej tehdy výstižně charakterizovali jako "posilující nápoj složený z lihovin různého druhu, cukru, vody a bitterů".

A když už mluvíme o pití... Nabídka Skandal Baru je zaměřena na koktejly připravené podle originální receptury. Nenahrazujeme, neimprovizujeme a rozhodně nepodáváme pochybné míchané nápoje typu "Cesta do lesa" (ingredience: pivo a peprmintka, postup: kolik piva upiješ, tolik peprmintky doleješ...). Nutno dodat, že u nás nabízíme nejen skvělou kávu, vlastní originální dezerty, pořádný hovězí burger, ale především Vám namícháme ty nejlepší koktejly.

Vždyť už v roce 1891 v časopise Hostimil o barmanovi psali, že "jest jeho péči svěřeno obvyklé míchání nápojů" a že "úřad jeho jest velice namáhavý a pracný, vyžaduje dlouholetých studií."

O kvalitě ingrediencí se můžete přesvědčit jednak chuťově a jednak vizuálně... Za pultem ve tvaru písmene el můžete obdivovat impozantní kaskádu - tedy jakousi "výstavku" všeho, co se dá ve Skandálu pít, ať už samotné, nebo jako součást nějakého drinku. Při tvorbě interiéru se majitel opět řídili barmanskými zkušenostmi. Co se týče barevného ladění podniku, rádi bychom dali čtenářům na vědomí, že všudypřítomná oranžová neodkazuje ani k politické straně, která má ráda růže stejné barvy, ani k barvě žloutků, které na představitele této strany někteří lidé rádi házejí...

Co ještě říci o Skandalu?

To hlavní, je to bar pro lidi!

A jak krátká historie baru, kterou jsme zde nastínili, pokračuje? To se můžete přesvědčit na vlastní oči...


Náš SKANDAL TEAM

aneb u nás v baru se o Vás rádi postarají

Pavel František Vaďura

Šéfbarman

„ Největší láska je láska ginu k toniku ..."

Filip Ressler

Barman

„ Step by step ...

Libor Chlad

Číšník / barman v zaučení

„ I Libor už si pro Vás chystá hlubokou myšlenku ;-) "

Do našeho týmu hledáme

BARMANA / BARMAID

Jestli tě baví gastronomie, koktejly, lidé a barové prostředí, jsi u nás vítán. Ostatní už se jistě naučíš, pokud to myslíš fakt vážně .... ;-)